Torskrygg med bacon, lök och gräddsås

 
 
Detta behöver du till två personer
 
2 ryggtorskfileer
1 lök
1 bacon
3 dl vispgrädde 
50 gr Philadelphiaost
1-2 msk lantbuljong (Voltaire )
1/2  citron saft 
Salt och peppar 
100 gr räkor (tinade)
 
Gör såhär 
 
Finstrimla bacon och knaperstek i panna, skiva löken tunt och fräs mjuk på svag värme. Lägg i ugnsfast form och lägg torsken ovanpå salta och peppra fisken.
 
Häll grädden i skål och lägg i osten, citronsaften och kryddorna. Vispa ihop och smaka av. Häll sedan över fisken. 
 
Gratinera i ugn 200 grader 20-25 minuter. Innan servering lägg på räkorna. 
 
Servera med broccoli.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback