Soluppgång
Morgonpromenaden med vovven blev ovanligt vacker då solen passade på att gå upp samtidigt.

Det var så fina färger på himlen.
Hade mina älskade svärisar på middag ikväll. Det blev
Fläskytterfilé med bacon

Detta behöver du till fyra personer
500-600 gr Fläskytterfilé
1 paket bacon
1 gul lök
1 burk champinjoner
4 dl grädde
1 msk kinesisk soja
1 buljongtärning ( jag använder Voltaire lantbuljong i pulver)
Smör att steka i
Gör så här
Skär filén i tunna skivor och bryn dessa. Plocka upp ur pannan. Strimla bacon och skiva löken. Fräs upp detta och lägg sedan i köttet. Tillsätt svampen och låt fräsa en stund.
Häll på grädde, soja och buljong. Smaka av och tillsätt salt och peppar om det behövs.
Låt småputtra ca 20 min.
Servera med ris och grönsallad !

Kommentarer
Trackback