Fisk till middag
Igår fick det bli en lättlagad middag. Hade stigit upp halvfyra för att ta mig till jobbet och efter en dålig natts sömn orkade jag inte stå vid spisen.
Det blev en lättlagad fiskrätt som efter förberedelser sköter sig själv i ugnen.

TORSK MED LANTBULJONG
6 portioner
Du behöver
6 torskfiléer eller 2 paket torsk
5 dl creme fraiche
2 dl grädde
2 msk Renée Voltire lantbuljong (smaka)
2 dl lagrad riven ost
Salt och peppar
Gör så här:
Torka av fisken och lägg i form. Salta och peppra.
Koka upp creme fraîche/grädde och rör ner buljongen. Häll över fisken och toppa med ost.
In i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.
Servera med valfritt tillbehör, potatis, kokt broccoli, gröna ärtor eller vad du nu tycker om. Jag toppade med lite räkor.
Smaklig måltid!

Kommentarer
Trackback